Terapie Canina
Terapie canina

Terapie Canina

Terapie Canina la gradinita 25 / 26 noiembrie la Conferinta Nationala cu tema Aplicatii practice in dezvoltarea psihologiei.
Am primit invitatia din partea organizatorilor Conferintei Nationale cu tema Aplicatii practice in dezvoltarea psihologiei de a impartasi din povestile traite alaturi de copii, in relatia cu Sunny- cainele nostru de terapie.
La una dintre gradinite la intrebarea mea cine are caine, fiecare copil a inceput sa spuna numele animalului pe care il are acasa, doar un copil statea cu mana ridicata si nu spunea nimic. Cand s-a facut liniste i-am dat posibilitatea sa vorbeasca. S-a ridicat de pe scaun si ne-a spus tuturor cu voce trista: „ Eu nu am caine”. A fost induiosator.
La o alta gradinita, doi gemeni au venit pe la spatele meu si i-au dat lui Sunny sa le manance pachetele cu mancare de acasa.
Cand incep sa o prezint pe Sunny copiilor din gradinita le transmit ca este un caine magic ce intelege toate vorbele si atunci cand este de acord chiar va da din coada. Am avut surpriza ca o fetita sa stea minute in sir la urechea lui Sunny si sa-i spuna toata povestea ei, ferita de urechile curiosilor.
Daca esti psiholog, educator, parinte si vrei sa intelegi ce inseamna terapie canina si sa facem o poza impreuna, ne putem cunoaste la Conferinta Aplicatii practice in dezvoltarea psihologiei.

Lasă un răspuns