Povestea lui Matei ! Insigna de Diamant esta a TA !

Povestea lui Matei ! Insigna de Diamant esta a TA !

Matei este pustiul cu lipici la suflet ! Este un George Clooney al copiilor !

Tragedia de pe Titanic s-ar fi putut evita, deoarece Matei ar fi topit cu inima lui orice ghetar ! Ne vedem zilnic din 2011 ! Am adunat atat de multe ore impreuna ! Am pornit cu el cand inca nu avea curaj sa mearga la gradinita ,iar azi merge la scoala ! Este adevarat ca uneori mi-a facut si necazuri !

Anul trecut am fost la munte cu Matei ! Eu am dormit in camera cu Matei ! Dimineata cand Cristina a venit sa ne verifice camera, a strigat dupa mine “Adrian vino sa vezi dezordinea lasata de tine si sa vezi ce frumos si-a aranjat Matei hainele!”. Nu ma asteptam ca Matei sa ma lase sa raspund singur ! Pana la urma era camera baietilor ! Matei a invins un DIAGNOSTIC !

Am primit de multe ori intrebarea “Adriane cum aveti atata rabdare?”. Increderea si calmul parintilor in munca noastra a facut posibil sa avem un pusti cu un zambet de cinema. Nu vreau sa ma gandesc la acel moment cand Matei va creste si evident ca drumurile noastre vor merge in directii diferite. Dar pana atunci azi e ziua lui si din partea noastra ai parte de clasicul “La multi ani ! Enjoy :)”

Lasă un răspuns