Amenajare Plaja pentru Dizabilitati

Amenajare Plaja pentru Dizabilitati

VREAU O MINUNE ! 👍SHARE ! 👍VISUL MEU !
Amenajare plaja dizabilitati – Constanta.

Am văzut in SUA un spațiu asemanator ce m-a inspirat si mi-a trezit gândul „Oare in România ar putea exista asa ceva?
Privim de sus SUA si consideram ca este o tara lipsită de principii morale, însă eu am găsit acolo o mulțime de suflete implicate in proiecte sociale .

Personal cred mult in ideea mea, deoarece am văzut impactul pe viu, erau atat de mulți oameni ce se bucurau de acel parc terapeutic.

Poate am sa supăr multă lume prin afirmațiile mele, dar parcul era administrat de o Asociație la fel ca cea pe care eu o conduc aici in Romania si era susținută financiar de o mulțime de companii de renume! Nu este obligatoriu sa așteptam ca statul sa facă totul, poate si noi societatea civila trebuie sa renunțam la a mai arunca cu pietre !

Am primit o mulțime de mesaje pline de speranța si bucurie din partea familiilor persoanelor cu nevoi speciale, ce-si doresc sa vina cât mai repede 2018 sa vadă cu ochii lor, minunea !

Evident ca am multe apăsări pe suflet: Voi găsi toată finanțarea necesară ? Voi avea destui voluntari serioși ?Vor accepta autoritatile sa amenajeze locuri de parcare ? Voi putea sa schimb mentalități ?

Timp de un an probabil voi purta sute de discuții, voi da mii de telefoane si de mail-uri.

Totul pentru o idee frumoasa !

Simt ca trebuie sa-mi dăruiesc un an din viața pentru o speranța !

 

https://www.facebook.com/ALERGpentruAUTISM/videos/1224726324303485/

Lasă un răspuns